Клиничен микронидлинг

Клиничният микронидлинг , известен и като Терапия за стимулация на колагеновия синтез е една от най-напредналите терапии за спомагането на кожата да подобри процеса си на естествено оздравяване. Набира огромна популярност като безопасна и ефективна терапия срещу различни кожни проблеми – белези от акне, бръчки, фини линии, хиперпигментация и пигментни петна.

Използват се много малки , фини иглички ,които образуват микроскопични каналчета в кожата.Микроубожданията стимулират синтез на растежни фактори и водят до образуване на колаген и обновяване на увредената кожна тъкан .

Процедурата дава възможност трансдермално въвеждане в кожата на поддържащи субстанции , които допълнително стимулират кожните структури за производство на нов колаген.

AMIEAMED е устройство за клиничен микронидлинг от най- висок клас , произведено в Германия.

Мощното устройство осигурява бързо и ефикасно двежение на иглите без прегряване , както и прецизен контрол на дълбочината на проникване.Епидермалните травми са минимални и не се налага ограничаване на социалните контакти на пациентите.

Високотехнологичните картрижи с игли притежават патентована подвижна носеща пластина и подсигуряваща мембрана , която предотвратява връщане на течности в накрайника.Това свежда до минимум риска от кръстосано заразяване.Позволяват прецизно и ефективно обработване , дори и на трудно достъпни зони , както всеки тип увредена кожа.