д-р Главчева:

Дерматовенерология

Медицинска козметика

АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА – прочетете повече

Есента и зимата са най- подходящите сезони за възстановяване на кожата от целувките на лятото.Всякя жена , а защо не и мъж ,е добре да направи серия от пилинги точно в този период.Целта е да се поднови и обнови горния слой на кожата , тя да засияе с изравнене и блестящ тен.Препоръчително е пилингите да се придружат или последват от мезотерапия за дълбока хидратация , уплътняване и реконструиране на дермата.

В зависимост от възрастта , индивидуалността , обестивното състояние могат да се прибавят IPL фототерапия или   E-LIGHT подмладяване.

Една единична процедура сама по себе си няма да доведе до изразен ефект и промяна.Правилна и грамотно подбран комплекс от терапии и подходящи  грижи в домашни условия , ще накарат всекиго да се почувства добре в собствената си кожа.

Красотат не е съвършенство.Тя е чар , излъчване и  преди всичко индивидуалност.Всяка жена е уникална е неповторима.

„Невидимата“ намеса на дерматолога  в едно лице , използването на физиологични , близки до естествените за кожата съставки , превенцията на кожните промени са основните принципи и насоки  , които следвам в работата .

Представям на вашето внимание първото ми предложение за този сезон- терапия  Mesopeel .

Какво представлава?

Ефективен метод , при който  в една сесия се извършва пилинг и мезотерапия.В случая не става въпрос просто за съчетание на двата метода , а за пълната съвместимост и синергично действие на Glycopeel и  NCTF на лабораториите Filorga. Отличните резултати се дължат на умелото съчетание и взаимно допълване на тези продукти , създадени от учените на лаболатории Filorga след близо 35 годишни проучвания.

И двата продукта се отличават с уникални формули и висока ефективност.

Glycopeel е комплекс от 18 съставки и е единствения пилинг , при който рН на кожата е възстановено в края му.

Коктейлите NCTF 135 и  NCTF 135ХА съдържат 55 витамини , минерали, нуклеинови киселини ,амино – киселини , коензими ,антиоксиданти и хиалуронова киселина.

Ефектът е видим още след първата процедура – кожата просветлява , става по- стегната ,еластична и жива.

Протокол – 3 процедури през 3 седмици.

Цени

Mesopeel с   NCTF 135/0.025 mg ml XA/ 180лв. за една процедура

Mesopeel  с  NCTF 135XA/5 mgmlXA/  200лв. за една процедура

При заплащане на пакет 15% отстъпка.

Второто ми предложение е Клетъчна терапия Regen PRP

/ Platelet Rich Plasma/

Това е един от най – иновативните и естествени методи за регенерация на тъканите. Начинът на работа е както при мезотерапията , но се изпозва собствената плазма на пациента.Тя е богата на тромбоцити , които освобождават мощни растежни фактори.Стимулира се клетъчното делене , колагенообразуването , неоваскуларизацията , настъпва кожна регенерация.

Процедурата е подходяща за уморени , фотоувредени кожи , след химични и слънчеви изгаряния , за лечение на белези от акне.Тя може да се използва и като превенция на остаряващата кожа.Няма възраствови ограничения – може да се прилага от белези от акне до 80 годишна възраст.

Има широка популярност сред холивудските знаменитости , където е по известна като    “ вампирски фейс лифт“.

Препоръчват се три процедури през 28 дни.Ефектът е видим още на третата седмица след първата.Като цяло ефектът е по -траен от до сега познатите процедури.Но всичко зависи и от начинът на живот и индивидуалните особености на всеки.

Цена на една процедура   350лв.

При предплащане на три - 15% отстъпка.