АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА – прочетете повече

Есента и зимата са най- подходящите сезони за възстановяване на кожата от целувките на лятото.Всякя жена , а защо не и мъж ,е добре да направи серия от пилинги точно в този период.Целта е да се поднови и обнови горния слой на кожата , тя да засияе с изравнене и блестящ тен.Препоръчително е пилингите да се придружат или последват от мезотерапия за дълбока хидратация , уплътняване и реконструиране на дермата.

В зависимост от възрастта , индивидуалността , обестивното състояние могат да се прибавят IPL фототерапия или   E-LIGHT подмладяване.Те могат да се направят самостоятелно или в комбинация с Plasmolifting

Това е един от най – иновативните и естествени методи за регенерация на тъканите. Начинът на работа е както при мезотерапията , но се изпозва собствената плазма на пациента.Тя е богата на тромбоцити , които освобождават мощни растежни фактори.Стимулира се клетъчното делене , колагенообразуването , неоваскуларизацията , настъпва кожна регенерация.

Процедурата е подходяща за уморени , фотоувредени кожи , след химични и слънчеви изгаряния , за лечение на белези от акне, при косопад.Използва се и като превенция на кожното стареене.

Има широка популярност сред холивудските знаменитости , където е по известна като    “ вампирски фейс лифт“.

Една единична процедура сама по себе си няма да доведе до изразен ефект , промяна и дълготрайни резултати.

Правилно и грамотно подбран комплекс от терапии и грижи в домашни условия , ще накара всекиго да се почувства добре в собствената си кожа

Красотата не е съвършенство!

Тя е чар , излъчване и преди всичко индивидуалност.Всяко лице е уникално и неповторимо.

„Невидимата“ намеса на дерматолога, използването на физиологични , близки до естествените закожата съставки , превенцията на кожните промени са основните принципи и насоки , които модерната медицина следва.