НОВО – По-свежа, по-жизнена и по-млада кожа с максимално природно въздействие.

Новата вълна в естетичната дерматология – физиорегулативна                                                   колагенова мезотерапия.

Все по-ясно се налага тенденцията за неагресивни,природосъоразни методи на въздействие.Физиорегулативната медицина ,която завладява активно света може да се сравни с биовълната в храненето.Това е цялостна концепция за третиране на промените в човешкия организъм с помощта на силно разредени субстанции ,които задвижват по физиологичен начин естествените процеси в организма.

GYNA – академията в италия е основател на физиологичната регулативна медицина.Нейни продукти се използват с все по-нарастващ успех в Европа и САЩ .А от скоро и у нас .

MD-TISSUE е медицински препарат съдържащ нискомолекулярен колаген,пречистен  , разреден ,не предизвикващ антигенно дразнене.За да постигнат една оптимално ефективна формула лабораториите GYNA са добавили аскорбинова киселина , магнезий , пиридоксин хидрохлорид/вит.В/,рибофлавин/вит.В2/ и тиамин хидрохлорид/вит.В6/.Тези вещества рядко се срещат в естетични формули,но са от голямо значение за кожата.

Колагеновата мезотерапия се прилага както за превенция и профилактика при млади хора ,така и като възстановяваща терапия при по -зрели кожи.

За добър терапевтичен ефект се прилага два пъти седмично за 4 – 5 седмици.

MD-MATRIXе продукт ,който може да се използва самостоятелно като иглена мезотерапия за лечение на целулит или адипозни натрупвания в различни области на тялото.Отлично се съчетава и с други антицелулитни методи.

Съдържа нискомолекулярен колаген ,лимонена киселина и никотинамид.Не предизвиква имунен отговор поради иновативната технология на производство.При директно инжектиране в засегнатите участъци , той механично реструктурира тъканите.Лимонената киселина активира клетъчния метаболизъм и бърза намалява количеството мазнини в мастните клетки.Никотинамидът е мощен антиоксидант,който ускорява оксигенацията на тъканите.И крайният резултат е стегната и загладена кожа,както и редуцирана обиколка на съответната зона.

За добър ефект се препоръчват 8-10 процедури /по една седмично/ за подмладяване и лифтинг.

За лечение на целулит  - 3-5-10 процедури

Цени

Мезотерапия на лице :

-  една процедура    80лв.

-   пакет от пет процедури  350лв.

- пакет от десет процедури  700лв.

Мезотерапия на тяло –  в зависимост от големината на обработваната зона от 80 до 150лв.

При предплащане на три процедури – 10 % отстъпка от пакетната цена , при предплащане на пет процедури – 15 % отстъпка от пакетната цена.